PR-Saneeraus Oy

thumb_up 15 tykkäykset
rate_review 2 Arvostelut
Jäähdytintie 22
00770 Helsinki, Suomi
phone
Näytä puhelin valitsemalla
Tietopyyntö

Similar companies to PR-Saneeraus Oy

Wartsila Services (Shanghai) Ltd. Helsinki
John Stenbergin ranta 2, Helsinki
We welcome your feedback, including your comments, questions, and conversation.

PR-Saneeraus Oy Company Information

Yleistä tietoa

PR-Saneeraus Oy on ammattitaitoinen yhteistyökumppani korjausrakentamisessa ja vahinkosaneerausprojekteissa. Tarjoamme palvelut monipuolisesti vahinkosaneerauksen eri osa-alueilta:

Vahinkokartoitus

Suoritamme vahinkokartoitukset vakaalla ammattitaidolla. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää vesivahingon tai kosteusvaurion syntymissyyt ja laajuus. Saatujen tietojen perusteella päätetään tarpeelliset toimenpiteet kosteuden poistamiseksi, esimerkiksi kuivaustyöt, rakenteiden purkaminen ja korjausrakentaminen.

Kuivaus

Meillä on kuivaustöiden tehokasta suorittamista varten oma kalusto sekä tehokas asennustiimi. Kuivaustyöt tulisi aloittaa mahdollisimman pian kartoituksen jälkeen rakenteiden vaurioitumisen estämiseksi.

Korjausrakentaminen

Vahinkosaneeraaminen edustaa vahvinta ydinosaamistamme. Suoritamme asuntojen sekä liiketilojen korjaamisen esimerkiksi vesi- tai palovahinkojen jäljiltä ammattitaitoisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Putkityöt

Toteutamme putkityöt pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja asiantuntijuudella. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat korjauspalvelun lisäksi kaikki yleiset LVI-alan työt.

Kattotyöt

Olemme erikoistuneet kattojen kokonaisvaltaisiin korjaustöihin vahvuusalueinamme vedeneristykset ja vesikattotyöt. Kattoremontointimme erityisvahvuuksia ovat vuotokorjaukset sekä vesikattojen puhdistukset ja kuntokartoitukset. Talvisin suoritamme lumenpudotukset ammattitaitoisesti.

Jäähdytintie 22 Helsinki

Aukioloajat
Pysäköinti
Yhtiöllä on pysäköintialue.
Puhelinnumero
+358405462353
Linki
Sosiaaliset Tilit
Avainsanat
Vesivahinkojen korjauspalvelu

PR-Saneeraus Oy Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Samankaltainen sivu yrityksellesi? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Lisää yritys