Sercap Huoltopalvelut Oy

Teollisuuskylänraitti 14
94450 Keminmaa, Suomi
phone
Näytä puhelin valitsemalla

Sercap Huoltopalvelut Oy Company Information

Yleistä tietoa

Tarvitsetpa ajoneuvoosi mitä tahansa huoltoa – soita ensin meille!Sercap huoltopalvelut Oy on vuonna 2009 perustettu ajoneuvojen elektroniikkakorjaamo, jolla on toimipisteet Rovaniemellä ja Keminmaalla. Palvelemme kautta maan lukuista määrää yksityis- ja yritysasiakkaita.Autosähkö, autoelektroniikan korjaukset ja varaosatTarjoamme ohjainlaitteiden, mittaristojen ja muiden “tietokoneboksien” korjauksia kaikille automerkeille.Ajoneston korjaukset ja poistot.Toimitamme käytettyjä ohjainlaitteita ja koodaamme ne autoon sopivaksi.Maahantuomme ja myymme autoelektroniikan varaosia.Takuu 12-24kk.OptimoinnitOptimoinnilla taloudellisuutta, turvallisuutta, ajomukavuutta, tehoa ja vääntöä.EGR ja Hiukkasloukun (DPF, FAP) poistot.Nyt myös Toyota Denso optimoinnit valikoimissa bensiini- ja dieselmoottoreille vuodesta 2004 eteenpäin!Custom-ohjelmia rakennetuille autoille.Lämmitinhuolto, asennukset ja vikakoodien lukuWebasto, Eberspächer, Ardic lämmittimien asennukset, perushuollot, sekä ohjainkorttien korjaukset.Advers-lämmittimet – Siperian olosuhteet kestävät tuotteet haastavat Webaston ja Eberspächerin!Kun toimitat meille korjattavaa täytä mukaan huoltolähete.Huolehdi riittävästä paketoinnista kuljetusvaurioiden estämiseksi.Toimita paketti Matkahuollon tai Postin kautta.

Teollisuuskylänraitti 14 Keminmaa

Aukioloajat
Maanantai:
09:00 - 16:00
Tiistai:
09:00 - 16:00
Keskiviikko:
09:00 - 16:00
Torstai:
09:00 - 16:00
Perjantai:
09:00 - 16:00
Puhelinnumero
+358102356051
Linki
Avainsanat
Auton korjaus ja huolto, Autojen virityspalvelu, Autosähköhuolto

Sercap Huoltopalvelut Oy Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Samankaltainen sivu yrityksellesi? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Lisää yritys