Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy

thumb_up 249 tykkäykset
rate_review 3 Arvostelut
favorite 28 suosikit
Sähkömestarintie 7
13130 Hämeenlinna, Suomi
phone
Näytä puhelin valitsemalla
Tietopyyntö

Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy Company Information

Yleistä tietoa

Kanta-Hämeen Tuoretuote palvelee vähittäiskauppa, HoReCa- ja suurkeittiöasiakkaita laajalla maantieteellisellä alueella. Tuotteemme ovat laadukkaita ja valikoimamme on monipuolinen. Myyjiemme vankka tuote- ja tukkukaupan tuntemus yhdistettynä asiakassuuntautuneeseen palvelutuotteeseen takaavat kaikille asiakkaillemme laadukkaan palvelun.

Toimintamme perustuu tunnettuun turvallisen palvelun Patu- palvelukonseptiin. Olemme nopeita, joustavia ja erittäin luotettavia. Tilauksesta toimitukseen- rytmimme on 12/24h. mutta joustamme toimitusajoissa asiakkaan tarpeen mukaan. Vakaan kasvumme taustalla on laaja ja vaativa asiakaskunta, jolle kelpaa vain paras - ja sitähän meiltä saa.

Panostamme luottamuksellisiin asiakassuhteisiin. Puhelinmyynnissämme asiakkaita palvelee kymmenkunta myyjää, joista kullakin on vastuullaan reilut 100 asiakkuutta. Myös nettitilausasiakkailla on oma myyjänsä, joka on yhteydessä asiakkaaseen säännöllisesti, sopimuksen mukaan.

Tuoretuotteella on hyvät, pitkäaikaiset suhteet tavarantoimittajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa Tuoretuotteella on omia sopimustuottajia muiden luottotoimittajien lisäksi. Laajan varastovalikoiman lisäksi tarjoamme erityistuotteita ja -palveluita asiakaskohtaisesti.

Sähkömestarintie 7 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Samankaltainen sivu yrityksellesi? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Lisää yritys