IKH Jyväskylä

thumb_up 7888 tykkäykset
favorite 388 suosikit
Keskustie 26
61850 Kauhajoki, Suomi
phone
Näytä puhelin valitsemalla
Tietopyyntö

IKH Jyväskylä Company Information

Yleistä tietoa

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy. Nimemme mukaisesti olemme lähtöisin pohjanmaalta ja meillä on pitkät perinteet teknisen kaupan alalta.

Yrityksessämme on vahva perheyrityksen henki. Myös IKH-ketjuun kuuluvat yli 130 kauppiasta ovat suurelta osin perhevetoisia yrityksiä.

IKH Työkalut –kauppiasverkosto tarjoaa asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille huomioiden niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeet. Laajaan valikoimaan kuuluu mm. käsi- ja sähkötyökalut, puun- ja metallintyöstökoneet, hitsaus- ja paineilmalaitteet, painepesurit, nosto-, sidonta- ja kiinnitystarvikkeet sekä työvaatteet ja suojaimet.

Maatalousyrittäjiä ja koneurakoitsijoita palveleva IKH Varaosat –kauppiasverkosto on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin. Valikoimaan kuuluu mm. varaosia yli 2000 traktorimalliin. Valikoiman laajuus yhdessä asiantuntevan palvelun kanssa on nostanut IKH Varaosat –ketjun yhdeksi merkittävimmistä traktorin varaosien ja tarvikkeiden myyjistä Suomessa.

Molempia tuoteryhmiä myyvät jälleenmyyjät tunnistaa merkeistä IKH Työkalut ja Varaosat. Nämä yhdistelmäliikkeet palvelevat asiantuntevasti sekä työkaluihin että traktorin varaosiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa.

Asiantuntevan palvelun myymälöiden lisäksi kattava tuotevalikoimamme on saatavana myös verkkokaupasta www.ikh.fi.

Keskustie 26 Kauhajoki

Aukioloajat
Maanantai:
07:00 - 18:00
Tiistai:
07:00 - 18:00
Keskiviikko:
07:00 - 18:00
Torstai:
07:00 - 18:00
Perjantai:
07:00 - 18:00
Lauantai:
09:00 - 15:00
Sunnuntai:
09:00 - 15:00
Pysäköinti
Yhtiöllä on pysäköintialue.
Puhelinnumero
+358201323519
Linki
Sosiaaliset Tilit
Avainsanat
sähkötarvikeliike

IKH Jyväskylä Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Samankaltainen sivu yrityksellesi? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Lisää yritys