Toiskan Terapeuttinen Talli

verified_user
Palonkuja 9
61330 Koskenkorva, Suomi
Tietopyyntö

Yrityksen tuotteet Toiskan Terapeuttinen Talli

Toiskan Terapeuttinen Talli Yritys Bio

Yleistä tietoa

Toiskan Terapeuttinen Talli on moderni, turvallinen ja Suomen Ratsastusliiton (SRL) hyväksymä jäsentalli. Olemme nyt myös aluehallintoviranomaisen hyväksymä soteyksikkö, eli sote-talli. Meillä se tarkoittaa sitä, että tuotamme laadukkaita sosiaalihuollon ja kuntoutuksen palveluja kokeneen ja moniammatillisen tiimin voimin talliympäristössä, joka on suunniteltu alusta alkaen täysin näiden palvelujen tuottaminen sekä asiakkaiden erityistarpeet huomioiden.

Palonkuja 9 Koskenkorva

Aukioloajat
Maanantai:
08:00 - 21:00
Tiistai:
08:00 - 21:00
Keskiviikko:
08:00 - 21:00
Torstai:
08:00 - 21:00
Perjantai:
08:00 - 21:00
Lauantai:
08:00 - 21:00
Sunnuntai:
08:00 - 21:00
Puhelinnumerot
sivustot
Sosiaaliset Tilit
facebook instagram
Toimintolomake
Services
Kategoriat
Hevostalli Talli
Avainsanat
Hevostalli, Talli, Sotetalli

Videot

  • Hevonen on jo vuosituhansien ajan ollut ihmiselle lojaali, viisas ja väsymätön ystävä, mikäli vain kohtelemme sitä oikein ja osaamme kuunnella sen tarpeita ja viestejä. Hevonen on myös erittäin herkkä aistimaan ja havainnoimaan, ja se reagoi aidosti myös meihin ihmisiin. Hevosta voidaankin kutsua reaaliaikaiseksi peiliksi, johon katsomalla voi nähdä itsestään aivan uuden puolen.
  • Paratiisitarha on tarhausjärjestelmä, jossa perinteisen neliömallisen suljetun tarhan sijaan hevosille on aidattu polkumainen käytävälinja, jossa ne pääsevät toteuttamaan luontaisia liikkumisen ja laiduntamisen tarpeitaan laumassa. 

Tutustu tarkemmin: https://terapeuttinentalli.fi/paratiisitarha/
  • Meidän jokaisen omat henkilökohtaiset tunteet ja tunnetilat vaikuttavat siihen, miten meidän ympärillämme olevat ihmiset ja eläimet meihin reagoivat - halusimme sitä tai emme. Kehollinen rehellisyys onkin sitä, että me tunnistamme omat tunteemme ja toimintatapamme, ja kommunikoidessamme tuomme koko kehollamme ja olemuksellamme esiin sen, mitä me sanomme ja pyydämme. Ihmisten kesken ristiriitaisesti esitetty viesti voi jäädä vaivaamaan kuulijaa pitkäksikin aikaa ilman, että me sitä itse edes tiedämme. Hevosten kanssa kaikki tämä tulee esiin reaaliajassa kuin peilistä katsottuna.

Toiskan Terapeuttinen Talli Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Samankaltainen sivu yrityksellesi? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Lisää yritys